Hakkari'de Asayiş olayları azaldı

Hakkari'de Asayiş olayları azaldı

Hakkari Valisi Ali Çelik başkanlığında Nisan ayı asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısında dolandırıcılık, hırsızlık ve trafik kazalarının azaldığı belirtildi.

Valilikteki toplantı salonundaki Asayiş Toplantısı'na Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, kurum müdürleri ve birim amirleri katıldı. 

Yapılan toplantıda; 28 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında meydana gelen olaylara ilişkin hazırlanan veriler incelendi.

Toplantıda Vali Çelik, Hakkari’de 28 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında meydana gelen hırsızlık olaylarının yüzde 80 oranında, dolandırıcılık olaylarının yüzde 25 oranında, trafik kazalarının ise yüzde 13 oranında azaldığı belirtildi. Ayrıca narkotik suçlarla mücadele kapsamındaki başarılı operasyonların yüzde 60 oranında, kaçakçılık ve organize suçlar kapsamındaki başarılı operasyonların yüzde 133 oranında artmasında, dönem içerisinde haklarında çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 40 şahsın yakalandığı bilgisini paylaştı. 

Son olarak Vali Çelik, emeği geçen tüm kolluk görevlilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.